Председатель города

Тухтасунзода Абдусалом

Муовинони раиси шаҳр

Slide 5

Город в картинках

Slide 5
Slide 5
Slide 5
Slide 5
Slide 5
Slide 5
Slide 5
Slide 5
Slide 5

Местная газета

Посетители

4249263
Сегодня
149
На этой неделе
356
В этом месяце
6591
Итого
4249263
Мо дар шабакаи иҷтимоии Facebook

10.11.2023

Таҷлили Рӯзи милитсияи тоҷик

Ба муносибати Иди касбии мақомоти милитсия бо иштироки собиқадорон ва ҳайати шахсии ШВКД Ҷумҳурии Тоҷикистон дар шаҳри Конибодом чорабинии идона доир гардид. Кормандони милитсияи шаҳрро Раиси шаҳри Конибодом Абдусалом Тӯхтасунзода табрику шодбош намуда, қайд кард, ки мақомоти милитсия яке аз сохтори пурқудрати давлат аст, ки дар ошкор ва пешгирии тамоми қонунвайронкуниҳр, таъмини тартиботи ҷомеа ва осоиштагии сокинон саҳми бориз дорад. Пас аз суханрониҳои самимона аз ҷониби Раиси шаҳр аз номи мақомоти иҷроияи ҳокимияти шаҳр ба ҳайати шахсии ШВКД-ии шаҳр 1-адад воситаи нақлиёти хизматӣ тақдим намуд.
Дар чорабинӣ собиқадори соҳаи милитсия, собиқ сардори ШВКД-ии шаҳри Конибодом, полковники милитсия Акрамхӯҷа Сафоев иштирок ва суханронӣ намуда, ба ҳамкасбон дар иҷрои масъулияти бошарафашон садоқату сарбаландӣ таманно намуд.
Барномаи рангини консертӣ дар ин рӯзи идона аз ҷониби аҳли ҳунар пешкаш карда шуд.
Ҳамчунин дар худи толори ШВКД Ҷумҳурии Тоҷикистон дар шаҳри Конибодом низ бахшида ба иди касбӣ ҷамъомади ботантана доир гардида, Сардори ШВКД, полковники милитсия Сайфзода С.М. ҳайати шахсиро бо иди касбӣ шодбош гуфт. Дар ҷамъомад ба якчанд нафар кормандони милитсия, ки дар ифои вазифаи хизматӣ ба дастовардҳои шоиста ноил гардидаанд, медалҳои ҷашнӣ ва ифтихорномаҳо супорида шуд.
Возможно, это изображение 1 человек, осветительное оборудование и помостВозможно, это изображение 2 человека, помост и текстВозможно, это изображение 2 человека, помост и отдел новостейВозможно, это изображение 3 человека, помост и текстВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 6 человек и помостВозможно, это изображение 3 человека, саксофон, кларнет и трубаВозможно, это изображение ‎4 человека, платок и ‎текст «‎10-ноябр рузи итсияи точик 世مA‎»‎‎Возможно, это изображение 3 человека и текстВозможно, это изображение 6 человек, помост и текстВозможно, это изображение 4 человека и текстВозможно, это изображение 5 человек, осветительное оборудование и помостВозможно, это изображение 8 человек и текст «очикистон CHOO 1»Возможно, это изображение 10 человек и текстВозможно, это изображение 3 человека и текстВозможно, это изображение 1 человекВозможно, это изображение 3 человекаВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 4 человека и текстВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 3 человека и текстВозможно, это изображение 1 человекВозможно, это изображение 3 человекаВозможно, это изображение 2 человека и помостВозможно, это изображение 5 человек и текстВозможно, это изображение 10 человек и текст
Возврат к списку новостей